Slučaj ubistva Ivanovića, uhapšeni policajci pušteni na slobodu

Dvojica kosovskih policajaca, uhapšena zbog sumnje da su manipulisali dokazima u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, puštena su na slobodu, potvrdio je za RTS glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Mitrovici Šućri Sulja.

Tužilaštvo je u ponedeljak uveče zatražilo od suda jednomesečni pritvor za osumnjičene pripadnike KP, inače srpske nacionalnosti, ali je sud to odbio.

Policajci su uhapšeni u subotu zbog sumnje da nisu valjano zaštitili mesto zločina.

"Bili su na dužnosti i nisu valjano obavili posao", rekao je tada tužilac koji vodi istragu o ubistvu Ivanovića, Njazi Redža.

Portal Kossev piše da su se policajci Ž. J. i D. M., prema izvorima, sumnjičili da su uzeli čauru sa lica mesta i da je nisu predali zajedno sa drugim dokazima.

Oliver Ivanović, lider Građanske inicijative SDP, ubijen je 16. januara ispred sedišta stranke u Severnoj Mitrovici.

Ivanović je pogođen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", pokazali su nalazi obdukcije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво