KiM, Milosav Maksić oslobođen optužbi za pretnje

Sekretar Opštine Peć Milosav Maksić oslobođen je optužbi da je u ime liste "Srpska" pretio kandidatkinji Samostalne liberalne stranke kako bi odustala od izlaska na lokalne izbore.

Milosav Maksić ističe da oslabađajuća presuda treba da bude nauk i ujedno poziv za udruženje i slogu srpskog stanovništva na kim.

"Jedino tako udruženi možemo opstati na ovim prostorima", rekao je Maksić i zahvalio se Kancelariji za KiM, advokatu, prijateljima i porodici na podršci.

"Oduvek sam bio skeptik prema tajno snimljenim dokazima, a ovaj predmet ponovo pokazuje ispravnost ovakvog stava", rekao je advokat Dejan A. Vasić.

Slučaj je vodilo Odeljenje za teška krivična dela Osnovnog tužilaštva u Peći.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво