Pronađeni droga i oružji u Beogradu, dvojica uhapšena

U jednom stanu u Beogradu pronađeno je 120 kilograma droge i dva pištolja. Uhapšen državljanin Srbije i jedan državljanin Crne Gore.

Beogradska policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsila je srpskog državljanina L. P. (23) i crnogorskog državljanina A. K. (24).

Oni su neprijavljeno boravili u jednom stanu u Beogradu i kod njih je pronađeno više od 120 kilograma različitih narkotika i dva pištolja, precizirao je Stefanović.

Takođe, pronađena je i oprema za proizvodnju i precizno merenje droge.

Oni se sumnjiče da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužiocu.

Tim povodom ministar je pohvalio policajce koji su radili na ovom slučaju i dodao da je to još jedan dokaz da je MUP veoma posvećen sklanjanju droge sa naših ulica.

"Ovo pokazuje da je policija posvećena sklanjanju droge sa naših ulica, jer ona čini najviše zla našoj zemli i našoj deci", naveo je ministar u pisanoj izjavi.

On ohrabruje i pohvaljuje sve policajce koji rade na suzbijanju trgovine narkoticima i veruje da će i ove godine uložiti maksimalne napore u rešavanju ovog problema.

"Droga mora biti nešto što je potpuno zabranjeno u našoj zemlji, da se oseti da policija snažno radi kako bi pokazala da narko-dileri nisu velika pretnja našoj zemlji i da ih skloni iz svake ulice, da ne budu ispred škola i da svaki čovek u našoj zemlji bude oslobođen straha od ove pošasti", rekao je Stefanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво