TV Most: Kamenovana kuća u Kosovskoj Mitrovici

Za sada nepoznata osoba ušla je u sredu, oko jedan sat posle ponoći, u dvorište kuće Nadežde Cvetnić u severnoj Kosovskoj Mitrovici i kamenom razbila prozor na jednoj od soba, javlja "TV Most". "Večernje novosti" pišu da je u pitanju kuća Marine Ivanović, prve supruge ubijenog Olivera Ivanovića, u kojoj žive njeni roditelji.

Kako se navodi, u kući u Ulici Sutjeska broj 27 u trenutku napada su bili Nadežda i njen sin Branimir.

TV Most navodi da su informaciju dobili od Marine Ivanović, Nadeždine kćerke, koja je rekla da su joj majka i brat uplašeni jer ne znaju šta je motiv napada.

Zamenik komandira KPS-a za sever Kosova Besim Hoti potvrdio je za TV Most da se incident dogodio pre dve večeri, ali je rekao da je slučaj policiji tek sinoć prijavljen.

On je dodao da je policija izvršila uviđaj i da je istraga u toku.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво