Uhapšeni zbog prinude, a žrtva prinude uhapšena zbog krađe

Pet osoba uhapšeno je U Beogradu zbog sumnje da su pretukle jednog muškarca, zahtevajući od njega da im vrati automobil koji je bio u vlasništvu jednog od napadača. Napadnuti je uhapšen zbog krađe vozila.

Z. J. (1964), D. J. (1989), S. B. (1977), D. R. (1987) i S. B. (1986) uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo prinuda nad B. P. (1983) iz Beograda.

Sumnja se da su petorica osumnjičenih došli automobilom do stana u kome B. P. živi sa porodicom, fizički ga napali i zadali mu više udaraca po glavi i telu, zahtevajući da im vrati "audi A6" koji je, kako se sumnja, ukrao 18. januara ove godine, a u vlasništvu je Z. J.

Nakon toga ubacili su ga u vozilo i odvezli do Avale, gde ih je policija i uhapsila, a uhapsila je tada i B. P. i to zbog krađe automobila "audi A6".

Osim ove teške krađe, B. P. se tereti da je izvršio i više krivičnih dela krađa i zloupotrebe platnih kartica, tako što je u naseljima Altina i Borča neprimećeno ulazio u kuće odakle je krao novac i druge dragocenosti, kao i ključeve od automobila.

Potom je, kako se sumnja, ukradenim ključevima automobile odvozio i prodavao ih, a sa platnih kartica ukradenih u kućama, uz pomoć PIN kodova, koje je pronalazio u novčanicima, podizao je novac sa bankomata.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво