U udesu lakše povređene dve devojčice

Pet osoba, među kojima i dvoje dece, zadobilo je lakše povrede u dve saobraćajne nesreće noćas u Beogradu.

Devojičice starosti 11 i 14 godina i žena (37) lakše su povređene u u udesu u 21.28 na uglu Svetozara Radojičića i Vojislava Ilića i prevezene su u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prethodno se dogodio udes u 20.47 u Bulevaru Kralja Aleksandra kada su lakše povrede zadobili muškarac i žena koji su zbrinuti na licu mesta.

Hitna pomoć je protekle noći imala 95 intervencija od čega 15 na javnom mestu, navela je Macura.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali astmatičari, psihijatrijski bolesnici, osobe sa povišenim krvnim pritiskom i bolovima u grudima.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć intervenisala je 128 puta od čega 33 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobrćajne nesreće u kojima nije bilo teže povređenih.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара