Priština: Nema ni konferencije, ni rezultata istrage

Kancelarija glavnog kosovskog tužioca Šućri Sulje negirala je da će biti održana konferenciju za štampu, na kojoj će, kako su ranije najavili pojedini mediji, objaviti rezultate analize snimaka sigurnosnih kamera sa mesta ubistva Olivera Ivanovića. Demanti Suljine Kancelarije preneo je danas KiM radio.

Prištinski mediji u petak su objavili informaciju da je tužilac Sulja, koji vodi istragu o ubistvu Ivanovića, najavio da će danas saopštiti rezultate dosadašnje istrage ubistva Ivanovića.

Kako je navedeno, to bi uključilo snimke sigurnosnih kamera, detalje o zapaljenom automobilu, kao i forenzičke dokaze.

Najavljeno je, takođe, da će u izveštaj biti uključene i izjave svedoka, a kako je za sada poznato, ispitano je njih šestoro.

Srpska policija je zatražila da učestvuje u istrazi o ubistvu Ivanovića, a srpsko Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je i sopstveni predistražni postupak.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da srpska policija do sada nije dobila nijedan podatak iz istrage o ubistvu Ivanovića iz Prištine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво