Pronađen otet muškarac sa Palilule, uhapšene tri osobe

Policija u Beogradu pronašla je muškarca koji je zbog duga otet u četvrtak uveče na Paliluli. Privedene tri osobe iz Pirota osumnjičene za otmicu.

Policiji je sinoć prijavljeno da su trojica muškaraca zbog dugovanja pretukli i nasilno odveli 33-godišnjeg mladića iz stana na Paliluli i vozilom se udaljili u nepoznatom smeru, saopštio je MUP.

Patrola presretača je za nešto više od dva sata locirala i zaustavila vozilo marke "opel vektra" pirotskih registarskih oznaka, kod naplatne rampe "Nais".

U automobilu su se nalazili osumnjičeni za otmicu Ž. A. (1982), koji je upravaljao vozilom, M. K. (1985), D. N. (1965) kao i oteti mladić.

Ž. A., M. K. i D. N. su privedeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво