Sila: Sve službe rade na istrazi ubistva Ivanovića

Glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Kosovskoj Mitrovici Šićri Sila izjavio je da sve službe intenzivno rade na otkrivanju počinioca ubistva srpskog političara Olivera Ivanovića, preneo je prištinski portal "Telegrafi".

Direktor srpske policije Vladimir Rebić izjavio je ranije da MUP i BIA angažuju sve resurse na istrazi ubistva Ivanovića, u utorak u Severnoj Mitrovici, ali i da još čekaju odgovor na zahtev da se u istražni postupak uključe i stručnjaci iz Beograda.

Kosovski predsednik Hašim Tači je sinoć, nakon telefonskog razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao da su kosovski organi spremni da, u skladu s važećim zakonima, sarađuju i prihvate svaku pomoć koja bi mogla dovesti do razrešenja slučaja ubistva Ivanovića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво