Jedna osoba upucana na Novom Beogradu

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je "Tanjugu" da je jedna osoba tokom noći zadobila povrede vatrenim oružjem na Novom Beogradu.

Kako je objasnila, Hitnoj pomoći prijavljeno je u 20.11 časova da je osoba upucana u ulici Agostina Neta, ali je povređena osoba odvezena privatnim vozilom, pre nego što je nadležna ekipa stigla.

Još četiri osobe lakše su povređene tokom noći u dve saobraćajne nesreće u Beogradu.

U udesu u Bulevaru kralja Aleksandra u 21.30 časova povređen je muškarac (61), koji je prevezen u Urgentni centar.

Tri mladića, starosti od 23, 24 i 25 godina, povređena su u saobraćajnoj nesreći u 21.10 časova u ulici 11. krajiške divizije na Labudovom brdu, i odvezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći je intervenisala 106 puta, od kojih 13 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesniici, astmatičari, hipertoničari i osobe s virusnim temperaturama respiratornog i stomačnog porekla.

U Beogradu su juče tokom dana zabeležene četiri saobraćajne nesreće, u kojima nije bilo teže povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 154 puta, od kojih 29 na javnom mestu, dodala je Macura.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво