Ručna bomba pored pruge kod Prijepolja

Pored pruge Beograd-Bar, nedaleko od Prijepolja, u popodnevnim satima pronađena je odbačena ručna bomba koju je uklonila kontradiverziona ekipa. Bezbednost građana nije bila ugrožena a saobraćaj na pruzi je posle prekida, ponovo uspostavljen.

Pretpostavlja se da se bomba od ranije nalazila pored šina, rečeno je agenciji Tanjug u MUP-u.

"Železnice Srbije" su ranije saopštile da je saobraćaj na deonici između Bistrice i Prijepolja u prekinut u 15.38 sati. Navedeno je da je čuvar pruge kompanije "Infrastruktura železnice Srbije" prilikom obilaska terena u mestu Zalug između šina uočio ručnu bombu M-75.

Dodaje se da je putnički voz broj 431, koji je iz Bistrice saobraćao ka Prijepolju, sa oko 45 putnika, odmah zaustavljen, a zatim vraćen u Železničku stanicu Bistrica, te da je "Srbija Voz" organizovao prevoz putnika iz voza autobusima iz Bistrice do Bijelog Polja.

Ranije su se pojavile informacije da je bomba bila vezana žicom za prugu a MUP navodi da to nije tačno.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво