"Jutarnji list" objavio novi snimak hrvatskih huligana

Zagrebački "Jutarnji list" je na svom "Jutjub" kanalu objavio novi video-snimak huligana iz Hrvatske koji su učestvovali u neredima na derbiju u Beogradu, 13. decembra.

Na video-snimku se vide krvavi i svučeni huligani koji su 13. decembra učestvovali u incidentima na južnoj tribini stadiona u Humskoj tokom fudbalske utakmice Partizan – Crvena zvezda.

Jutarnji list je naveo da su "hrvatski huligani snimljeni nedugo nakon krvavog derbija u Beogradu".

"Smešteni su u jednoj prostoriji, deo njih sav izubijan leži, a po svemu sudeći, oko njih su policajci koji ih ispituju ko su oni i odakle su", piše zagrebački list.

Hrvatski huligani se trenutno nalaze pod istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Hrvatska nije imala nikakve zahteve tim povodom prema Srbiji, osim "molbe da se dostavi obaveštenje u kojoj fazi postupka se nalazi konkretan slučaj", preneo je Jutarnji list.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи