Srbin pretučen i vezan kod Kosova Polja

Nepoznati napadači su provalili u kuću Zlatibora Denića (1950) iz Ugljara kod Kosova Polja pretukli ga, vezali i potom mu naneli teške opekotine po nogama a posle premetačine kuće, ostavili su ga vezanog, saznaje RTS u policiji u Gračanici.

Dr Dragan Perić, upravnik Hirurške bolnice "Simonida" u Gračanici, kaže da je reč o opekotinama drugog A, i drugog B stepena.

"Ima mehure po telu, opekotine leve natkolenice sa unutrašnje i spoljne strane, zatim opekotine na kolenu", rekao je dr Perić za RTV KiM i dodao da se može govoriti o mučenju i da će oporavak pacijenta trajati oko dve nedelje.

Zlatiborova sestra Sunčica Denić kaže da se njen brat nikome nije zamerio i da je čitava porodica duboko unesrećena.

"Ovo je ne samo pokušaj ubistva, već gnusno pokazivanje moći i nečoveštva. Razlog da upadnete u kuću u ponoć, sa zlodelom kakvo je učinjeno, nema opravdanja. Govorim ovo, a plašim se da ove reči ne izazovu veće zlo", izjavila je Sunčica Denić

Policija i forenzičari su izvšili uviđaj, potvrdio je za RTV Kim komandir policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

"Mogu slobodno da kažem da su ga mučili, nanete su mu opekotine. U kući je izvršena premetačina, a od njega su tražene pare", kazao je Trajković.

Policija i forenzičari su izvršili uviđaj, ali Denić još uvek nije dao zvaničnu izjavu istražiteljima.

Kako saznaje dopisnik RTS-a, nema indicija da je napad motivisan na nacionalnoj osnovi već da je motiv najverovatnije lična korist.

Zlatibor živi sam u svojoj kući, poznat je kao tih, miran i povučen čovek koji se nikome nije zamerio, piše Radio KiM.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво