Tri osobe stradale u požaru kod Niša

Tela trojice muškaraca pronađena u kući u mestu Popovac kod Niša, javlja dopisnik RTS-a. U policiji kažu da je došlo do požara, čiji će uzroci biti naknadno utvrđeni. Ne sumnja se da je požar podmetnut.

U požaru su izgorela dva muškarca, stara 48 i 28 godina, dok se jedan 36-godišnjak ugušio od dima, nezvanično saznaje RTS.

MUP je saopštio da je požar izbio sinoć oko 21 čas, a da će uzroci biti naknadno utvrđeni.

Pripadnici niške policije obezbedili su lice mesta, a uviđaj je izvršio zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Nišu, navodi se u saopštenju.

Prema rečima komšija, tela stradalih je pronašla jedna meštanka.

Komšije kažu i da se požar nije video od spolja, kao i da je objekat nekoliko godina isključen sa strujne mreže.

U osnovnom tužilaštvu kažu da nema sumnjivih okolnosti i da se ne sumnja da je požar podmetnut. Naložena je obdukcija tela. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи