Sprečeno krijumčarenje 119 mobilnih telefona

Na graničnom prelazu Đerdap sprečen pokušaj krijumčarenja 119 polovnih mobilnih telefona među kojima je najviše bilo telefona marke "Samsung", "Ajfon" i "Huavej", saopštila je Uprava carina.

Prekršaj je otkriven 1. decembra, na izlazu iz zemlje, kada je za carinsku kontrolu stigao "audi" rumunskih registarskih oznaka.

Carinicima nije promaklo da trojica rumunskih državljana koji su putovali zajedno kriju nešto ispod jakni zbog čega su detaljno pregledani.

Tom prilikom je uočeno da ispod odeće imaju sakrivene polovne mobilne telefone umotane u aluminijumsku foliju. Putnici su carinicima rekli da su telefone preuzeli u Hrvatskoj i platili ih 7.000 evra.

Kako vrednost zaplenjene robe prelazi jednu trećinu vrednosti vozila, i telefoni i "audi" su zadržani do okončanja prekršajnog postupka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара