Nestala devojčica kod Sremske Mitrovice

Devojčica Jovana Krunić (13) iz Martinaca kod Sremske Mitrovice nestala je 12. decembra ove godine u popodnevnim satima.

Kako nezvanično saznaje Sremska TV, devojčica je 12. decembra krenula na čas folklora i više se nije vratila.

Na sebi je nosila crne helanke, zeleni prsluk, crnu jaknu i roze ranac sa opremom za trening.

Jovana ima smeđu kosu, smeđe oči i krupnije je građe. Mobilni telefon joj nije aktivan od momenta nestanka. Čitav slučaj prijavljen je policiji istog dana oko pola osam uveče.

Jovana u Martincima živi u hraniteljskoj porodici.

Prema izvoru bliskom Sremskoj televiziji, Jovana je tog dana viđena u obližnjem trgovinskom objektu, gde je upitala da li imaju limun u prodaji i rekla da će u povratku svratiti po isti. Nije se vratila.

Na času folklora, saznaje nezvanično Sremska TV, Jovana se nije pojavila, a poslednji put viđena je na Železničkoj stanici u blizini kuće.

Najpre se pretpostavljalo da je Jovana sa biološkom majkom, međutim ta sumnja dovedena je u pitanje onog momenta kada se, prema nezvaničnim saznanjima, biološka majka javila tokom današnjeg dana u policiju i rekla da dete nije sa njom. 

Jovana se vodi kao nestala i na internet strani Registra nestalih osoba, a svako ko ima informaciju o ovoj devojčici može se javiti najbližoj policijskoj stanici.

Sremska televizija nezvanično saznaje da je reč o detetu sa posebnim potrebama i da je ovo njeno prvo izmeštanje u hraniteljsku porodicu u kojoj boravi od avgusta ove godine.

Prema izvoru Sremske TV, policija je raspisala potragu za nestalim detetom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи