Podignuta optužnica protiv vozača iz Knez Mihajlove

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Vladimira S. (31) koji je 28. oktobra u ranim jutarnjim časovima automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, porušio baštu kafića i povredio Draganu S. (21).

Optužnim aktom, koji je podnet sudu, tužilaštvo je predložilo da okrivljenog osudi na zatvorsku kaznu, kao i kaznu oduzimanja vozačke dozvole, imajući u vidu utvrđeno činjenično stanje i okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno.

Vladimir S. se tereti da je izvršio krivično delo "teško delo protiv opšte sigurnosti", za koje je zaprećena je kazna od jedne do osam godina zatvora.

Prvo osnovno tužilaštvo je tokom proteklih mesec dana sprovelo sve dokazne radnje, u okviru kojih je ispitana oštećena, kao i 14 svedoka, urađena su dva veštačenja, te su prikupljeni i drugi materijalni dokazi, navodi se u informaciji tužilaštva dostavljenoj Tanjugu.

Podseća se da je nakon kritičnog događaja po nalogu tužioca sudija za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu okrviljenom odredio pritvor.

Vladimir S. je, nakon hapšenja, na saslušanju kod tužioca tvrdio da ne zna zbog čega je automobilom uleteo u pešačku zonu, porušio baštu lokala u Zmaj Jovinoj ulici i tom prilikom teško povredio jednu devojku.

Događaj je izazvao veliku medisjku pažnju, a zabeležen je sigurnosnim kamerama okolnih lokala.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво