Napadnuti kontrolor u bolnici zbog udaraca u glavu

Kontrolor Milan Panić, koga su juče za vreme obavljanja svojih radnih obaveza pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun.

Naime, napad se dogodio juče oko podneva u vozilu na liniji 610. Putnik je zatečen bez karte, a nije želeo da plati posebnu kartu, niti da mu se izda prekršajni nalog, navodi Beoinfo. 

Putnik je zajedno sa kontrolorom napustio vozilo na narednom stajalištu, ali je dok je bio u vozilu i kasnije na stajalištu telefonirao.

Na stajalištu se potom zaustavio automobil iz kog je izašao momak koji je zajedno sa putnikom, koji je zatečen bez karte, napao kontrolora.

Oni su nakon tog događaja pobegli automobilom, a kontrolori su o tome obavestili MUP. Počinioci su privedeni u Policijsku stanicu Surčin.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво