Teška noć u Beogradu, pet saobraćajnih nezgoda

U pet saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile tokom noći na teritoriji Beograda povređeno je ukupno 10 osoba. Tridesetogodišnji muškarac s teškim traumama zatečen je na putu od Batajnice ka Novim Banovcima, rekla je "Tanjugu" portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoći zatekla je muškarca, po pozivu u 04.32, kako leži na putu s teškim telesnim povredama. Ne zna se kako je došlo do povreda. On je prevezen u KBC Zemun.

U 02.08 u Ustaničkoj ulici kod broja 80 automobil je udario u drugi automobil marke BMV, odbio se o njega i prošao kroz ogradu pored porodične kuće, a u toj nezgodi su dve osobe lakše povređene i prevezene u Urgentni centar.

Dve lekarske ekipe su intervenisale po pozivu u 01.09 sati u Ulici Milošev kladenac, 50 metara od "Laste", i četiri lakše povređene osobe prevezle u Urgentni centar.

Na Slanačkom putu kod broja 47, u 20.01 sati, automobil je sleteo u njivu, a tom prilikom je povređen muškarac koji je zbrinut na licu mesta i odbio prevoz u bolnicu.

U 21.09 sati na uglu Kirovljeve i Radničke ulice povređena je 31-godišnja ženska osoba, koja je potom prevezena u Urgentni centar i predata ortopedu i hirurgu.

Jutros oko 07.00 sati dogodila se saobraćajna nezgoda u Ulici Nikole Grulovića kod broja 78, pri čemu su prijavljene dve povređene osobe, ali ekipa Hitne pomoći nikoga nije pronašla na licu mesta.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 121 intervenciju od kojih 26 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari i srčani s bolom u grudima, navela je Macura.

Kako je dodala, u petak su zabeležene 163 intervencije Hitne pomoći od kojih 60 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи