Pritvor za Šaranovićevu suprugu i pomoćnika

Nataši Šaranović, supruzi osumnjičenog za ubistvo advokata Vladimira Zreleca na Vračaru 2015. godine, i N. M određen je pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor za N. Š. i N. M. nakon saslušanja.

Kako je navedeno, Nataši Šaranović je pritvor određen zbog postojanja opasnosni od utaja na svedoke i opasnosti da će ponoviti krivično delo.

Pritvor za N. M. je određen zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo. 

Ranije danas, Šaranovićeva je na saslušanju negirala da ima veze sa marihuanom koja je pronađena u stanu u kojem je boravila na Kanarevom brdu. 

Šaranovićevoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Tužilaštvo je saslušalo i N. M. koji se sumnjiči da je Šaranoviću pomogao posle izvršenja krivičnog dela, koji je takođe negirao krivicu.

Oboje su uhapšeni u akciji policije koja je sprovedena u utorak veče na Kanarevom brdu u okviru potrage za Šaranovićem.

Šaranović se sumnjiči da je iz kola u pokretu 1. decembra 2015. godine izrešetao advokata Zreleca ispred zgrade u kojoj je imao advokatsku kancelariju na Vračaru, a inače je bio branilac njegovog rođaka Slobodana Šaranovića koji je ubijen u Budvi.

Tri nedelje nakon oružanog napada, advokat je podlegao povredama u Urgentnom centru.

Policija je juče saopštila da je Šaranovićeva supruga uhapšena u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom, kao i da je u stanu pronašla oko pola kilograma marihuane.

Najavila je da nastavlja intenzivnu potragu za Vladimirom Šaranovićem i pozvala je sve građane da ukoliko imaju neka saznanja o njemu jave Policijskoj upravi za grad Beograd.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво