Policijska akcija na Kanarevom brdu, traga se za osumnjičenim za ubistvo advokata

Jake policijske snage opkolile su večeras zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada kod broja 23 na Kanarevom brdu u Beogradu. Policija traga za Vladimirom Šaranovićem zbog sumnje da je 2015. godine ubio advokata Vladimira Zreleca.

U akciji je učestvovao veći broj pripadnika specijalnih jedinica naoružanih dugim cevima i maskiranih fantomkama, saznaje RTS.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Vladimirom Šaranovićem (1977), zbog postojanja osnova sumnje da je decembra 2015. godine počinio krivično delo teško ubistvo advokata Vladimira Zreleca, saopštio je MUP.

Policija poziva građane, ukoliko imaju saznanja o osumnjičenom, da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd na broj 192 ili 064-892-31-26.

Advokat Vladimir Zrelec zadobio je 1. decembra 2015. povrede opasne po život kada je na njega pucano iz vatrenog oružja na Vračaru. On je kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

Zrelec je svojevremeno bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića bio pritvoren zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića.

Direktor policije Vladimir Rebić kaže za RTS da srpska policija rešava teško ubistvo od pre dve godine, što pokazuje da nema nijednog dela koje stoji u fioci, ili nema prioritet u rešavanju – pre svega kada se radi o ubistvima.

"Verujem da će osumnjičeni za ovo krivično delo vrlo brzo biti pronađen", rekao je Rebić.

broj komentara 0 pošalji komentar