U autobusu švercovali obuću i kožne jakne

Carinici i policija su na graničnom prelazu Gradina, zaplenili veliku količinu obuće i kožnih jakni.

Kako je saopštila je Uprava carina, prekršaj je otkriven u subotu 11. novembra na ulazu u zemlju, kada se za redovnu carinsku kontrolu prijavio autobus turskih registarskih oznaka koji saobraća redovno na liniji Ada Pazar-Novi Pazar.

Nakon što su putnici i vozači izneli svoje stvari, autobus je detaljno pregledan.

Tom prilikom su pronađena 144 para patika "najk" i 22 para cipela "katerpilar" za koje postoji sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine, kao i 11 muških kožnih jakni.

Roba je bila spakovana u najlon kese i sakrivena ispod i iznad sedišta putnika u galeriji, u malim boksovima iznad točkova, iza vode koja se deli putnicima, kao i u fabričkoj šupljini autobusa koja se nalazi iza kreveta za vozače. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара