Napunjen bojevi pištolj nađen u automobilu

Carinici su na graničnom prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, otkrili i zaplenili napunjen bojevi pištolj, saopštila je Uprava carina.

Oružje je otkriveno u četvrtak uveče, kada je na ulazu u zemlju za detaljnu kontrolu izdvojen automobil "sitroen ksara pikaso", nemačkih registarskih oznaka, kojim je putovao 40-godišnji turski državljanin. 

Tokom detaljnog pregleda unutrašnjosti automobila, u kaseti za odlaganje sitnica, koja se nalazi u podu ispred zadnjeg desnog sedišta, pronađena je crna PVC kesa, u kojoj je pronađen napunjen bojevi pištolj umotan u belu tkaninu.

Na samom oružju, kalibra 9 milimetara, nepoznate marke, ugravirano je "Fabrigo naturel parmese guerre patent desposel".

U pištolju su pronađena četiri bojeva metka.

Oružje je zajedno sa putnikom predato u dalju nadležnost policije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво