Udes kod Feketića, poginula dva pripadnika Vojske Srbije

Potpukovnik Vojske Srbije i jedno civilno lice na službi, poginuli su u jednom od udesa koji se dogodio kod Feketića. Desetar, koji je upravljao vozilom, životno ugrožen.

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 7.45 dogodila na auto-putu Subotica - Novi Sad poginuli su potpukovnik Vojske Srbije Igor Veselinovski i civilno lice na službi Mićo Ivančević, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Veselinovski je bio komandant 17. mehanizovanog bataljona iz Bačke Topole, a Ivančević je bio na službi u istoj jedinici.

"Vozilom 'fijat 500L', koje se nalazilo na planskom zadatku, upravljao je vozač, profesionalni vojnik desetar Dejan Nikolovski, koji je i sam teško povređen i sa povredama opasnim po život prebačen u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu", navodi se u saopštenju.

Do nesreće je došlo u lančanom sudaru, a na mesto udesa, pored Hitne pomoći, izašle su i ekipe MUP-a i Vojne policije.

Kako RTS saznaje, kod feketićke petlje jutros su se dogodile dve saobraćajne nesreće. Uzrok su, prema prvim informacijama, bili gusta magla i neprilagođena brzina.

Kako kažu u subotičkoj policiji, u udesu u kojem su učestvovala dva teretna vozila, poginuo je vozač kamiona M. D. (38) iz Subotice.

U MUP-u nisu mogli da saopšte više informacija.

Saobraćaj je na putu Subotica – Novi Sad, od petlje Feketić do Vrbasa bio obustavljen, ali je nakon obavljenog uviđaja normalizovan.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво