Probušene gume na 12 vozila u Kosovskoj Mitrovici

Tokom prošle noći u severnom delu Kosovske Mitrovice probušene su gume na 12 vozila. Prema rečima očevidaca vozila su imala srpske registarske tablice i vlasništvo su Srba koji žive u naselju Bošnjačka mahala.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić rekao je da su gume probušene oštrim predmetom na devet vozila u Ulici Vardarska, i na tri vozila u Ulici Luja Braja u noći između ponedeljka i utorka.

"Istražna jedinica policijske stanice Severna Mitrovica izvršila je uviđaj i u toku su istražne radnje na identifikaciji vlasnika vozila, proceni štete i pronalaska izvršioca", rekao je Bojić

Dodao je da je po nalogu tužioca slučaj okarakterisan kao krivično delo oštećenje pokretne imovine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво