Izvučeno telo starice iz bunara u selu Jabuka

Gorska služba spasavanja Srbije saopštila je da je na poziv Policijske uprave Vranje pomogla u izvlačenju beživotnog ženskog tela u selu Jabuka.

Kako navode, njihova ekipa je sprovela vrlo zahtevnu akciju izvlačenja tela ženske osobe V. S. (80) iz bunara u tom selu koja okončana u 14.25 časova.

Prema rečima policije, u selu Krnovac Mahala u okolini Vranja je u ponedeljak, 18. septembra, u jutarnjim časovima nestala starija ženska osoba, a sinoć je locirano njeno telo u poljskom bunaru na oko 10 metara dubine u selu Jabuka.

Po izlasku na teren, ekipa je konstatovala da se beživotna starija ženska osoba V. S. (80) nalazi u bunaru, nakon čega je započeta vrlo zahtevna akcija izvlačenja u specifičnim uslovima, a telo je predato nadležnoj službi.

Gorska služba spasavanja navodi da ova vrsta akcije ne spada u domen njihovog rada, ali da će se uvek odazivati na ovakve pozive.

Inače, Gorska služba spasavanja je neprofitna volonterska organizacija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи