Zapaljen automobil u Severnoj Mitrovici

Automobil "Fijat stilo", kruševačkih registarskih oznaka, zapaljen je rano jutros u Severnoj Mitrovici, potvrđeno je u kosovskoj policiji za region Sever. Ovo je drugi slučaj paljenja automobila, pošto je i u subotu ujutru zapaljen "sitroen c5", vlasnika Srbina iz Severne Mitrovice.

Osim automobila koji je zapaljen, oštećen je i automobil koji je bio parkiran u neposrednoj blizini, a veruje se da je požar podmetnut, kažu u policiji za portal Kossev.

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti potvrdio je da je policija informaciju o požaru primila od vatrogasne jedince koja je bila na terenu.

"Veruje se da je požar podmetnut na vozilo ‘fijat stilo', kruševačkih tablica, koji je zahvatio i vozilo ‘reno klio', bez registarskih tablica, a koje je bilo parkirano pored. Prema prvim informacijama, vlasnik zapaljenog vozila je student", rekao je Hoti, dodajući da je istraga u toku.

Ubrzo nakon što je stigla potvrda da je jutros u Severnoj Mitrovici zapaljen automobil, iz kosovske policije za region Sever za portal Kossev potvrđeno je da je tokom vikenda i u Mikro naselju zabeležen još jedan slučaj paljenja vozila.

"Mogu da potvrdim da je zabeležen slučaj 16. septembra u Mikro naselju. U pitanju je vozilo 'sitroen c5', vlasnika kosovskog Srbina", rekao je Hoti.

U 24-časovnom policijskom izveštaju koji se dostavlja medijima, ovog slučaja nema. Međutim, Hoti je potvrdio da je slučaj zaveden u Direkciji Sever.

Od početka godine na severu Kosova zabeleženo je više slučajeva paljenja automobila, kao i jedan pokušaj paljenja koji je registrovan.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво