Poginuo muškarac na starom putu od Niša ka Leskovcu

Muškarac čiji identitet za sada nije poznat, nastradao je jutros u 0.40 časova pošto je auotomobilom "ford fijesta" sleteo sa starog puta koji od Niša vodi ka Leskovcu, saznaje Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

"Uviđaj je obavljen, ali uzroci nesreće nisu poznati. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo", kazali su u niškoj policiji.

U niškoj Hitnoj pomoći rekli su agenciji Beta da je njihova ekipa mogla samo da konstatuje smrt muškarca pošto su vatrogasci izvukli telo iz potpuno uništenog automobila.

Nereća se dogodila na oko osam kilometara od Novog Sela kraj Niša.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се