Udes kod Bačke Topole, jedna osoba stradala

U saobraćajnoj nesreći, koja se oko jedan sat noćas dogodila na auto-putu Novi Sad–Subotica kod Bačke Topole, poginuo je 49-ogodišnji turski državljanin, a troje saputnika je povređeno.

Automobil austrijskih registarskih tablica kretao se auto-putem ka Horgošu i iz, do sada neutvrđenih razloga, isprevrtao se i sleteo sa kolovoza.

Vozač je poginuo na licu mesta, dok su njegova supruga i dvoje dece povređeni i zbrinuti u Opštoj bolnici u Subotici.

Pomoćnica direktora Opšte bolnice u Subotici doktorka Gordana Krtinić kaže da su svi povređeni u stabilnom stanju.

"Kod ženskog pacijenta (1968. godište) konstatovana su iščašenja kuka i ramena i prelom pršljenja. Ova iščešenja su praktično sanirana odmah", navela je Krtinićeva.

Istakla je da je dvoje dece, muškog i ženskog pola, primljeno sa lakšim povredama i da su prošli komplentan dijagnostički tretman.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи