Nastavak akcije "Ares", uhapšeno 213 osoba

Uhapšeno je 213 osoba, otkrivene dve laboratorije za proizvodnju marihuane i zaplenjeno 385 kilograma različitih vrsta narkotika i veća količina oružja i municije, u nastavku policijske akcije "Ares", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nebojša Stefanović je rekao da je akcija na suzbijanju kriminala, pre svega narkotrafikinga, nastavljena u 25 gradova, a da je policija podnela krivične prijave u redovnom postupku protiv 258 osumnjičenih.

Ovde možete pogledati saopštenje MUP-a o nastavaku akcije "Ares" 

Ministar Stefanović je istakao da je u nastavku akcije "Ares" procesuirano više od 470 osoba, koji se sumnjiče da su počinili brojna krivična dela, pre svega neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja, prevara, primanje i davanje mita, teške krađe i druga krivična dela.

Prema Stefanovićevim rečima, oduzeto je i 19 pušaka, 15 pištolja, jedna bomba, kao i 14 automobila od kojih je deset ukradeno, i oni su odmah vraćeni vlasnicima.

Resorni ministar je poručio da će se takve aktivnosti nastaviti i dalje i da će pre svega biti usmerene na suzbijanje trgovine narkoticima.

Istakavši da su u akciji "Ares" ukupno uhapšene 573 osobe i da je protiv još 460 lica podneta krivična prijava u redovnom postupku, Stefanović je ocenio da odlični rezultati policije i tužilaštva garantuju građanima da će Srbija biti bezbedna zemlja.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво