Beograd, pokušaj bekstva zatvorenika tokom privođenja u sud

Željko Simeunović (47) pokušao je jutros da pobegne od zatvorske straže prilikom privođenja u sud u Katanićevoj gde je trebalo da mu se nastavi suđenje zbog optužbi za ubistvo Dalibora Mateovića, brata telohranitelja pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, Željko Simeunović je prilikom izlaska iz marice odgurnuo jednog pripadnika službe za obezbeđenje i dao se u bekstvo, rečeno je Tanjugu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Međutim, brzom i prisebnom intervencijom četiri komandira, Simeunović je savladan i odveden u sud.

U Upravi kažu da mu sledi disciplinski postupak za pokušaj bekstva.

Simeunović inače u KPZ Beograd, poznatijem kao zatvor "Nova skela", služi kaznu osam godina i devet meseci zbog razbojništva.

Kazna mu ističe 2020. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи