Tužilaštvo razmatra izveštaj o nadzoru u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu primilo je izveštaj o inspekcijskom nadzoru Ministarstva za rad u vezi sa tragedijom koja se dogodila ispred Centra za socijalni rad na Novom Beogradu prošle sedmice, kada je muškarac ubio ženu pred troje maloletne dece, a potom i sebe.

"Izveštaj je jutros stigao u tužilaštvo i veoma je obiman. Sada predstoji razmatranje i detaljna analiza izveštaja nakon čega će tužilaštvo odlučiti koje će korake dalje preduzeti", navela je Ivana Milekić iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

Ministar za rad Zoran Đorđević rekao je da je predao tužžilaštvu izveštaj o inspekcijskom nadzoru u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, koji je naložžen zbog prošlonedeljnog ubistva žžene pred troje maloletne dece.

Pre dva dana dogodilo se još jedno brutalno dvostruko ubistvo ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je muškarac ubio ženu i četvorogodišnje dete.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи