Ubistvo i samoubistvo u pančevačkom Gerontološkom centru

Stanar Gerontološkog centra u Pančevu, T. S. (84) ubio je svoju suprugu D. S. (78), a zatim izvršio samoubistvo.

Bez naznaka prethodnog nasilja, ubistvo je izvršeno iz vatrenog oružja, na terasi njihovog apartmana i sve ukazuje na već dogovoren čin, saznaje dopisnik RTS-a.

Supružnici su ostavili oproštajno pismo i pripremljenu odeću za sahranu, pa tužilaštvo nije zatražilo obdukciju.

Direktor Gerontološkog centra u Pančevu Milisav Perunović rekao je za RTS da su zaposleni jutros u viziti zatekli na vratima apartmana supružnika poruku da se obrati pažnja na tu sobu i o tome su obavestili glavnu sestru.

"Kada su ušli unutra zatekli su šokantan prizor, kako su posle nadležni utvrdili, slučaj ubistva i samoubistva", naveo je Perunović i dodao da su supružnici 20 godina bili korisnici Centra.

"Bili su primer lepog ponašanja, sklada u braku i pozitivne energije i druženja. Nešto se u njihovim glavama desilo kad su se odlučili na taj čin. Svima nam je teško, iznenađeni smo i zaprepašćeni, to je poslednje što je od njih moglo da se očekuje", istakao je Bojović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије