Ubio bivšu suprugu u Centru za socijalni rad, potera u toku

Muškarac je tupim predmetom ubio bivšu suprugu (39) u novobeogradskom Centru za socijalni rad, a zatim pobegao sa mesta zločina. Policija traga za ubicom.

Ubistvo je, kako je RTS-u potvrđeno iz dva izvora, izvršeno kamenom ili mermernom pločom u holu Centra za socijalni rad u Tošinom bunaru 148. Zločin se dogodio oko 15.20.

Kako RTS saznaje, 47-godišnji muškarac je parkirao vozilo ispred Centra za socijalni rad, a zatim ušao u hol gde je čekao bivšu suprugu, majku troje dece.

On je bio pozvan na razgovor u kontrolisanim uslovima, u prisustvu radnika za socijalni rad. Upravo u holu je i ubio bivšu suprugu.

Žena koja je u trenutku ubistva bila u kancelariji direktora Centra rekla je da je videla muškarca koji je kamenom krenuo da se obračuna.

Brat ubijene žene je za RTS rekao da je nasilje u porodici trajalo od početka braka, a da su zabeleženi i pokušaji nasrtanja na trojicu sinova, koji imaju deset, osam i tri godine. Zbog tih nasrtaja, 39-godišnja žena je i podnela prijave, a osumnjičeni za ubistvo je zbog toga služio kaznu zatvora pre dve godine. 

Ubica je u bekstvu, a njegov automobil je ostao parkiran ispred Centra za socijalni rad.

Tužilac je zabranio zvanične izjave medijima.

Uviđaj je u toku.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво