Požar u Novom Pazaru, izgorela kuća

Niko nije povređen u požaru koji je zahvatio jednu porodičnu kuću u Ulici generala Živkovića u Novom Pazaru.

Požar se veoma brzo širio, a unutar kuće ostala je zarobljena devojka, potvrdio je jedan od očevidaca za Tanjug. 

Vatrogasno-spasilačka jedinica iz Novog Pazara brzo je došla na lice mesta i oslobodila ju je iz vatre, koja je gutala sve pred sobom.

Penzioner Ahmed Mehović, vlasnik kuće, kaže da nije bio u blizini u trenutku požara, već kod rođaka, a da je njegova unuka bila na trećem spratu.

"Najviše sam se uplašio za unuku, ali hvala bogu, sve se dobro po nju završilo. Vatrogasna služba je izvukla moju unuku i odvela ju je u bolnicu. Izgorela mi je sva imovina koju sam godinama sticao. Žena mi je bolesna, nemamo ni za lekove, zato molim ljude da nam pomognu", priča Mehović.

Njegova supruga Muradija izjavila je da još ne sme da uđe i pogleda šta je uništeno.

"Stvari iznose i vidim da nisu više za upotrebu. Cela kuća je zadimljena i uništena. Oboje smo penzioneri sa minimalnim primanjima i ne znam kako ćemo se iz ovoga izvući", kaže Muradija Mehović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво