Pucnjava u centru Niša – dve osobe ubijene

Nakon pucnjave u centru Niša, jedna osoba je podlegla povredama na licu mesta, a druga je preminula u Urgentnom centru, saznaje RTS.

Pucnjava se dogodila kod kafića "Pandora" u Ulici Lole Ribara, preko puta Palate pravde, javlja dopisnik RTS-a.

Na licu mesta preminuo je 33-godišnji Ž. S., dok je tokom operacije, zbog prostrelne rane na srcu, umro i 36-godišnji A. B. 

Direktor niškog Urgentnog centra, doktor Miodrag Lazić, kaže za RTS da je odmah urađena reanimacija povređenog, koja je trajala 30 minuta, kao i da je bio uspostavljen rad srca i dobijen puls.

Dodaje da je A. B. nakon toga prebačen u operacionu salu i da je imao povrede grudnog koša, od kojih je najteža povreda srca – imao je prostrelnu ranu leve strane srca.

"Ekipa kardiohirurga je hirurški zbrinula tu povredu, ali za vreme operacije dolazi do smrti pacijenta, tako da je smrt konstatovana u 13.20", istakao je doktor Lazić.

Kako RTS saznaje, pucnjava ima veze sa jednim suđenjem koje je danas održano u Palati pravde.

Više javno tužilaštvo u Nišu potvrdilo je da su na dvojicu muškaraca na ulazu u dvorište kafića preko puta Palate pravde, pucala, takođe, dvojica napadača za kojima niška policija traga. Očevici kažu da su čuli nekoliko pucnja i da su se napadači odvezli na motoru.

Obojica su ranije hapšeni zbog različitih krivičnih dela, a A. B. je prošle godine teško povređen u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod njegovog automobila.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво