Tri saobraćajne nesreće u Beogradu, petoro povređeno

Ekipe Hitne pomoći u Beogradu tokom noći zbrinule su petoro ljudi povređenih u tri saobraćajne nesreće, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U 23.50 u Urgentni centar prebačen je mladić star 25 godina, koji je povređen je u udesu na Novom Beogradu u Ulici doktora Ivana Ribara, rekla je Nada Macura za agenciju Beta.

U Kumodraškoj, kod Instituta za puteve, oko 23 časa povređena su dva muškarca stara oko 30 i 40 godina, a zbrinuti su na ortopediju Urgentnog centra, kazala je Macura.

Prema njenim rečima, nešto pre ponoći u Bulevaru Kralja Aleksandra povređene su dve osobe, muškarac i žena stari oko 40 godina. I oni su zbrinuti u Urgentnom centru.

Hitna pomoć intervenisala je 128 puta, a na javnom mestu 26 puta.

Najviše poziva Hitna pomoć primila je od asmatičara, a ugroženi su bili i ostali hronični bolesnici kao i osobe sa malignitetom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи