Državljanin Srbije uhapšen u Budvi

Službenici Uprave policije MUP-a - Centra bezbednosti Budva su lišili slobode B. M. J.(32) iz Beograda, državljanina Republike Srbije, kojeg je međunarodnom poternicom potraživao NCB Interpol Beograd, navodi se u saopštenju MUP-a Crne Gore.

B. M. J.(32) je lišen slobode 15. juna.

Za njim je raspisana međunarodna poternica od strane NCB Interpola Beograd radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine i šest meseci na koju je osuđen zbog krivičnih dela razbojništvo i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, kao i radi izdržavanja kazne zatvora od tri godine na koju je osuđen zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On je priveden istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici koji mu je odredio ekstradicioni pritvor, nakon čega sledi komunikacija nadležnih organa Crne Gore i Srbije u vezi sa izručenjem ovog lica Srbiji, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво