Prevrnuo se kamion kod Prijepolja, stradala jedna osoba

Jedna osoba je poginula, dok su dve zadobile povrede u udesu koji se dogodio u prijepoljskom selu Kučin, izjavila je portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu Jasminka Bošković.

Jasminka Bošković je agenciji Beta kazala da je pri prevrtanju kamiona stradao H. J. (22) iz Prijepolja, a da su povređeni M. E. i Dž. E. iz tog grada.

Nesreća se dogodila na izuzetno nepristupačnom terenu, kada se iz za sada neutvrđenih razloga prevrnulo teretno vozilo kojim su radnici prevozili drva.

"Vozilo se prevrnulo u povratku na delu seoskog puta do koga je i dežurni tim iz Tužilaštva i Policijske uprave mogao da stigne jedino kamionom", kazala je Jasminka Bošković.

Ona je dodala da je u toku istraga o uzrocima saobraćajne nesreće.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи