Carinici u pošiljci iz Španije pronašli semena marihuane

Carinici su u jednoj pošiljci pristigloj brzom poštom, pronašli 31 semenku marihuane, aditiv za rast te opojne biljke, kao i papir za uvijanje, saopšteno je iz Uprave carina.

Kako je navedeno, vršeći kontrolu pošiljaka pristiglih kurirskom službom DHL, carinici su naišli i na jednu poslatu iz Španije na kojoj je kao pošiljalac naveden Španac, a kao primalac Srbin iz Kruševca i detaljnim pregledom te pošiljke pronađena su tri pakovanja semena.

Carinici su u toj pošiljci pronašli 25 semenki "Sweet seeds: Big Devil XL auto", pet semenki "Green House seeds: Moby Dick", kao i pakovanje sa jednom semenkom "Sweet seeds: Green poison F1 fast version".

Pored semenki, u istoj pošiljci je pronađena i bočica od 50 mililitara aditiva za rast biljke i pakovanje papira za uvijanje, a, budući da je uvoz psihoaktivnih supstanci zabranjen, a marihuana se nalazi na listi tih supstanci, pošiljka je predata u dalju nadležnost policiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво