Na Novom Beogradu zaplenjena tona tekstilne robe

Carinici su tokom dubinske kontrole, u neposrednoj blizini kineskog tržnog centra na Novom Beogradu, zaplenili gotovo tonu tekstilne robe.

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, skoro tona tekstilne robe otkrivena je kada je radi kontrole zaustavljen kombi novopazarskih registarskih oznaka.

U njemu je pronađena roba, a bio je potreban detaljan pregled kako bi se proverilo da li ona ima svu potrebnu dokumentaciju.

Kako na mestu zaustavljanja nije bilo moguće izvršiti to, vozilo je sprovedeno do carinskog referata na Bežanijskoj kosi.

U tovaru je otkriveno skoro 25 rolni metraže ukupne težine 850 kilograma na kojima su zatečene etikete stranih proizvođača, dok se među njima krilo i 130 kompleta i donjih delova trenerki za koje se sumnja da su falsifikati poznatih marki "Adidas" i "Najk".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи