Uhapšeni zbog obijanja kuća gastarbajtera

Dva muškarca iz okoline Svilajnca su uhapšena zbog sumnje da su u selu Bobovu obijali kuće meštana na radu u inostranstvu i odnosili razne stvari.

U saopštenju se navodi da se "osumnjičeni terete da su u prethodnom periodu u selu Bobovu, opština Svilajnac, obijali kuće meštana koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu i iz njih otuđivali televizore, nakit, tehničku robu i alat".

Po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, D. S. (32) i N. P. (22) je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa.

Osumnjičeni će, nakon isteka mere zadržavanja, biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво