U gepeku automobila pronađeno 10 migranata, četvorica bez svesti

Ekipe niške Hitne pomoći zbrinule su desetoro migranata, među kojima četvoro dece, koji su se nalazili u gepeku putničkog automobila zaustavljenog na starom putu od Niša ka Aleksincu. Četvoro je bilo bez svesti, a pošto im je dat kiseonik, prevezeni su u niški klinički centar.

U Urgentnom centru kažu da je, od sedmoro osoba koje su oni zbrinuli, jedna u izuzetno teškom stanju, bez svesti, na intenzivnoj nezi, dok su ostali sa lakšim povredama – za koje se pretpostavlja da su nastale jer ih je bilo mnogo u skučenom prostoru – i svi iznemogli, dehidrirali, malaksali.

Četvoro dece između 12 i 16 godina prebačeno je na Dečju hiruršku kliniku.

U policiji saopštavaju da je operativni rad u toku.

RTS nezvanično saznaje da je automobil u kom su bili migranti išao iz smera Vranja, te da kod naplatne rampe Nais nije mogao da prođe policijsko-vojni punkt, pa se okrenuo i vratio u Niš.

Automobil pun migranata policija je zaustavila na ulasku u Niš.

Pretpostavlja se da je taj automobil imao predvodnike, odnosno da su jedan ili dva automobila išla ispred njega.

Kako RTS nezvanično saznaje, policija traga za vozačima nekoliko automobila koja su učestvovala u ilegalnom prevozu migranata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара