Radnika u Vrbasu prignječio kamion

Kamion sa koga je trebalo da se istovari građevinski materijal prignječio je radnika na groblju u Vrbasu. N. N. je preminuo od zadobijenih povreda.

U Vrbasu je poginuo pomoćni radnik u Javno-komunalnom preduzeću "Komunalac Vrbas" N. N. (33), saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

U saopštenju se navodi da se nesreća dogodila juče na Gradskom groblju, kada je kamion sa koga je trebalo da se istovari građevinski materijal, kojim je upravljao drugi zaposleni, krenuo unazad i prignječio N. N. uz zid objekta na groblju.

N. N. (33) je preminuo tokom reanimacije u vrbaskoj Gradskoj bolnici.

Nastradali N. N. je bio zaposlen na određeno vreme i bio je prijavljen na obavezno socijalno osiguranje.

Inspekcija rada Odeljenja u Novom Sadu je saznaši za nesreću odmah izašla je na lice mesta i izvršila nadzor, a nakon utvrđivanja činjeničnog stanja, inspektor rada će preduzeti sve odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti, piše u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи