Četiri osobe povređene hladnim oružjem u Beogradu

U Beogradu su tokom noći četiri osobe povređene hladnim oružjem, među kojima i jedan strani državljanin koji je zadobio teške povrede, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dve muške osobe zadobile su povrede nastale najverovatnije nožem, pred ponoć u Ulici kralja Milana preko puta "Beograđanke", od kojih je jedan teško povređeni strani državljanin, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar.

U 04:12 sati u Ulici Vojvode Brane kod broja 23 tešku traumu usled uboda nožem zadobio je 19-godišnji muškarac, dok je drugi muškarac zadobio povredu glave, a prebačeni su u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je i u 04:13 sati na uglu ulica Vojvode Brane i Đuke Dinić, gde je povrede usled uboda nožem zadobio 26-godišnji muškarac, koji je prebačen u KBC "Zvezdara".

Hitna pomoć je noćas imala 124 intervencije od kojih 24 na javnom mestu, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode, navela je Macura.

U 21:03 sati na auto-putu za Šid kod bolnice "Bežanijska kosa" lakše je povređen 26-godišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar.

U Mirijevskom bulevaru u 23:08 sati povrede lakše prirode zadobio je motorciklista koji je pao sa motora, a koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezen je još jedan motorciklista koji je pao sa motora, u 05:31 sati u Ulici Milentija Popovića kod Centra "Sava".

Tokom noći su se, dodala je Macura, za pomoć najviše javljali hipertoničari i astmatičari.

Prema njenim rečima, u subotu su zabeležene 124 intervencije Hitne pomoći od kojih 51 na javnom mestu uključujući šest saobraćajnih nezgoda, od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи