Muškarac izboden u Beogradu

Na Zelenom vencu ispred "Mek Donaldsa" noćas oko četiri sata nožem je izboden 23-godišnji muškarac.

Povređeni je prevezen u Urgentni centar, ali ni on nije životno ugrožen, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na Obrenovačkom putu u smeru ka Železniku su u 19.57 sati povređena dva muškarca između 20 i 30 godina starosti, nakon čega su takođe prevezeni u Urgentni centar, ali nisu životno ugroženi. 

Hitna pomoć je nočas imala 81 intervenciju od kojih 12 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 116 intervencija Hitne pomoći od kojih 30 na javnom mestu, ukljućujuči četiri saobračajne nezgode, u kojima nije bilo teških trauma.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво