Otac izbo blizance u Štrpcu, jedna beba preminula

Blizanci od 40 dana izbodeni su u Štrpcu, a sumnja se da je to učinio njihov otac. Jedna beba je preminula, dok je druga prebačena u Klinički centar u Nišu. Njeno stanje je stabilno. Osumnjičeni se nalazi u policijskom pritvoru u Uroševcu.

Deca su primljena sinoć oko 21 sat u gračaničku bolnicu na odeljenje hirurgije, a prihvatio ih je dežurni lekar i upravnik tog odeljenja Dragan Perić. 

Doktor Dragan Perić rekao je za RTS da je reč o blizancima muškog pola od 40 dana.

Perić je rekao da je jedno dete imalo tešku povredu u predelu grudnog koša. Ono je doneseno u bolnicu bez znakova života. Pokušana je reanimacija, koja nije dala rezultate.

Drugo dete je imalo tešku ranu u predelu prednje strane vrata i probodnu ranu u predelu stomaka. Njemu je ukazana prva pomoć i kolima Hitne pomoći prebačeno je na Dečju hiruršku kliniku u Nišu, rekao je Perić.

Direktor niškog Kliničkog centra Zoran Radovanović rekao je za Betu da dete nije životno ugroženo.

"Pod stalnim je nadzorom lekara. Dobija terapiju i ukoliko bude bilo potrebno, biće transportovano na kliniku u Tiršovoj u Beogradu", kaže Radovanović. 

Beba bez znakova života preuzeta je od strane policije i odneta na obdukciju, na Institut za sudsku medicinu u Prištini.

Doktor Perić je rekao da je to nesvakidašnji slučaj u njegovoj dosadašnjoj medicinskoj praksi.

Tragedija u Štrpcu dogodila se sinoć. Sumnja se da je otac Dejan Krstičić izbo dvoje dece u trenutku kada je u kući ostao sam sa njima. U Štrpcu su reporteru RTS-a kazali da se radi o mirnoj osobi i profesoru fizičkog vaspitanja, ali da je u poslednjih mesec dana imao psihičkih problema.

Porodici Krstičić to su prva deca. Osumnjičeni se nalazi u policijskom pritvoru u Uroševcu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво