Bračni par uhapšen zbog droge

Policija je u Beogradu uhapsila bračni par i kod njih u stanu zaplenila narkotike čija se vrednost procenjuje na oko 1.700.000 dinara.

Bračni par P. V. (1979) i P. J. (1981) je iznajmio stan da bi, kako se sumnja, držao i prodavao drogu, saopštio je MUP.

Policija je u stanu pronašla 14 paketa i više kesa i paketića spakovanih za prodaju sa ukupno 7.957,47 grama marihuane, paketić sa 4,32 grama kokaina, pet kesa i 21 paketić sa 418,75 grama amfetamina.

Pronađeni su, takođe, elektronska vagica za razmeravanje, pribor za pakovanje sa tragovima marihuane, amfetamina i kokaina, četiri kese sa 38,92 grama skroba, koji služi sa miksovanje sa amfetaminom i kokainom i 1.000 evra, navodi se u saopštenju MUP-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво