Uhapšeni krijumčari migranata, policija traga za vozačem "pasata"

Niška policija uhapsila je dvojicu muškaraca iz Preševa koji se sumnjiče da su pomagali vozaču "pasata" koji je izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu Niš-Beograd kod mesta Draževac 29. decembra, kada su poginule tri osobe.

Za vozačem "pasata", koji je identifikovan, policija i dalje intenzivno traga.

U automobilu koji se prevrnuo, pored vozača bilo je još 15 migranata - dvoje je poginulo na licu mesta a tinejdžer je preminuo od zadobijenih povreda tokom dana posle zbrinjavanja u niškom Kliničkom centru gde se oporavlja desetoro povređenih migranata.

Slučaj je od Osnovnog tužilaštva u Aleksincu preuzelo Više tužilaštvo u Nišu, potvrdio je Vladimir Stanojević, portparol tog tužilaštva.

Uhapšeni N. F. i J. B. sumnjiče se za nedozvoljeni prelazak državne granice i krijumčarenje ljudi, a vozač, koji je u bekstvu, i za teško delo protiv bezbednosti u saobraćaju sa smrtnim ishodom.

Svima je određen pritvor do 30 dana, rekla je portparol Višeg suda u Nišu Iva Popović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво