Trojica uhapšena zbog krijumčarenja ljudi

Policija u Majdanpeku uhapsila je T. Đ. (1997), Z. I. (1977) i A. R. (1992) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Na ulazu u Majdanpek policija je zaustavila kombi stranih registarskih oznaka, kojim je upravljao T. Đ. i u kom je pronađeno 13 migranata iz Avganistana i Pakistana.

Z. I. i A. R. se terete da su putničkim vozilom išli ispred kombija kako bi T. Đ. dojavili ukoliko primete policiju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su uz krivičnu prijavu, sprovedeni nadležnom tužilaštvu.

Sudija za prethodni postupak T. Đ. je odredio pritvor do 30 dana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи